Pilvitoimiston ominaisuudet

mailto:info@pilvitoimisto.fi

mailto:info@pilvitoimisto.fi

mailto:info@pilvitoimisto.fi

Pilvitoimistosi tärkeimmät ominaisuudet ovat: Toimisto-ohjelmat ja tallennustila. Sähköposti ja kalenterit. Pikaviestintä ja videoneuvottelut. Kotisivut Intranet ja kyselylomakkeet. Live-Chat ja Live-videolähetykset, joiden avulla voit aktiivisesti ja tehokkaasti palvella sivuillesi tulevia asiakkaitasi sekä liikkuvan henkilöstön reaaliaikainen karttapaikannus.

Pilvitoimistoosi voidaan helposti lisätä toiminnallisuutta kaikista Googlen ekosysteemin tarjoamista palveluista. Kauttamme saat myös suositulle PrestaShop verkkokauppa-alustalle toteutetun verkkokaupan. Tulosta itsellesi muistilappu tästä!

Palvelutaso 99,9% (Google Apps ja verkkokauppa).

Toteutamme Google Apps Script -tekniikalla monipuolisesti lisätoiminnallisuutta Pilvitoimistoosi ja tarvittaessa tietoa voidaan tallentaa pysyvästi pilvitietokantaan.

Sähköpostia ja toimisto-ohjelmia voit käyttää myös offline-tilassa esimerkiksi junassa tai lentokoneessa. Nettiyhteytesi jälleen auettua ne lähetetään ja synkronoidaan Pilvitoimistoosi automaattisesti.

Toimiston tallennustila voidaan integroida omaksi kansiokseen myös suoraan Windowsin resurssienhallintaan. Voit siis helposti käyttää sitä tallennuspaikkana kaikille tiedostoillesi! Samalla saat tiedostoistasi kätevästi kopiot myös omalle koneelleesi automaattisesti synkronoituna.

Ota yhteyttä meihin ja pyydä esittelyä nykyaikaisista, helppokäyttöisistä ja todella edullisista pilviratkaisuistamme! Se ei sido sinua mihinkään.

Pilvitoimiston tietoturva on huippuluokkaa!

Toimiston tietoturva on erittäin hyvä sillä halutessasi voit ottaa käyttöösi verkkopankeista tutun turvalukuun perustuvan sisäänkirjautumisen. Lisäksi:

  • Google G Suite voidaan tarvittaessa ottaa käyttöön Euroopan komission tietosuojadirektiivin mukaiset lisälausekkeet EU-mallisopimuslausekkeet.


web design 2012-2017 Pilvitoimisto